Våra medarbetare

Vardagsjuristerna AB

Kateryna Osmuk, jurist

Jag har studerat juristprogrammet på Stockholms universitet och har tidigare jobbat på såväl myndighet som byrå. Min främsta inriktning är idag familjejuridik, t ex upprättande av arvskiften, bouppteckning, testamente och äktenskapsförord, men jag arbetar även med en del andra frågor som exempelvis migrationsrätt och tvångsvård.

Välkommen att kontakta mig!

E: kateryna@vardagsjuristerna.se
T: 070-248 98 83

Kateryna Osmuk

Emil Classon, jurist

Jag tog min juristexamen vid Örebro universitet och har arbetat som såväl jurist och chefsjurist. År 2021 startade jag juristbyrån Vardagsjuristerna AB och har sedan dess arbetat med allt från bouppteckningar till arvskiften, klander av testamente, skiftesman, processat i allmän domstol, förvaltningsdomstol och levererat juridisk rådgivning inom ett brett spann av områden.

Du är varmt välkommen att kontakta mig.

E: emil@vardagsjuristerna.se
T: 073-052 28 92

Emil Classon

Tyra Sandberg, juristassistent

Tyra har en stöttande roll för övriga jurister och sköter bland annat en del administration och telefoni. När hon inte arbetar hos oss studerar hon juristprogrammet vid Stockholms universitet.

E: info@vardagsjuristerna.se
T: 010-145 08 88

Tyra Sandberg

Victoria Kulpak, juristassistent

Victoria har en stöttande roll för övriga jurister och sköter bland annat en del administration och telefoni. När hon inte arbetar hos oss studerar hon juristprogrammet vid Stockholms universitet.

E: info@vardagsjuristerna.se
T: 010-145 08 88

Victoria Kulpak

Patricia Lagerhult, administratör

Ingen juristbyrå utan någon som sköter administrationen! Vänd dig till mig om du har allmänna frågor, exempelvis frågor om fakturor eller dylikt.

E: info@vardagsjuristerna.se
T: 010-145 08 88

Patricia Lagerhult